Lehevaatamisi kokku

11.7.13

Mõnus söögikoht Mustamäel

"Krati söögitoad" Mustamäel aadressil  Forelli 10
Eelmise aasta juunis kirjutasin ma oma blogis ühest heast söögikohast Balti Jaamas.Seekord tahaksin kirjutada ühest mõnusast söögikohast Mustamäel, mille ma hiljuti avastasin. Koha nimeks on "Krati söögitoad" ja aadressiks on Forelli 10.

Kellel aadress head pilti silme ette ei löö, siis teadmiseks, et kõige lihtsam viis sinna jõuda on keerata linna poolt Mustamäele sõites Löwenruhi peatuse juures asuva Neste juurest paremale ja siis umbes 100-150 meetrit otse. Söögikoht asub otse Puidumarketi kõrval.

Miks siis see koht minu meelest nii hea on? Peamised põhjused on järgnevad:
  • Meeldiv ja kvaliteetne interjöör. Sisekujundus jätab kallihinnalise ja hea mulje, sellist sisekujundust ootaks pigem mõnest Kesklinna söögikohast kui Mustamäelt. Ühel seinal on lausa must-valged pildid kunstnikult.
  • Meeldiv ja kiire teenindus. Sõltumata kellaajast saab juba mõne minutiga löögile, järjekord ei veni kunagi liiga pikaks. Lisaboonusena tuuakse toidud lauda ja pärast viiakse nõud ära, ise sellega vaeva nägema ei pea. 
  • Taskukohased hinnad ja rikkalik menüü. Iga päev on menüüs kaks suppi ja umbes kümme praadi. Kusjuures menüü muutub igal päeval, mistõttu pidevalt seal süües ei muutu toit üksluiseks. Suppide hinnad jäävad vahemiku 1,20-1,50 €, praadide orienteeruv hinnanumber on 3,50 €. Söögikoha kohta üsna mõistlikud hinnad ma leian.
  • Hea taustamuusika ning normaalne helitugevus. Söögikohas mängib taustaks normaalne muusika, vähemalt minu maitsemeelele istus. Samuti on suudetud helitugevus just parajaks timmida, üksi istudes piisavalt kõva, et kuuleks ja mitmekesi olles piisavalt vaikne, et saaks segamatult juttu ajada.
Ühesõnaga, kellel asja Mustamäele või kes seal igapäevaselt liiguvad, külastage seda söögikohta. Soovitan soojalt, kahetseda ei tule. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar