Lehevaatamisi kokku

10.6.12

Tallinna söögikoht #1

Balti jaama kohvik - minu meelest parim söögikoht Tallinnas
Täna käisin Balti jaamas ning astusin läbi ka enda lemmik söögikohast - Balti jaama kohvikust. Pärast külastamist tekkis mul mõte, et võiks avaldada sellele söögikohale tunnustust ja rääkida teistelegi kui vahva kohaga tegu on.

Balti jaama kohvik meeldib mulle järgnevatel põhjustel:

  • Toidu hinnad on odavad ja portsionid arvestatava suurusega. Näiteks tšeburek maksab 1 €, lihapirukas 0,9 €, plov 2,10  € jne. Tegemist oleks odava kohaga isegi äärelinna mõistes, aga tegemist on siinpuhul söögikohaga, mis asub kesklinnas.
  • Pakutavad toidud on maitsvad ja toitvad. Minu meelest on just Balti jaama lihapirukas Tallinna parim. Ka pannkoogid ja tšeburekid on seal suurepärased.
  • Hea asukoht. Balti jaama näol on tegemist olulise transpordisõlmega kus peatuvad rongid, Harjumaa liinide bussid, trollid ja trammid. Oodates bussi või rongi, saab edukalt seal aega puhata, olla soojas ja süüa midagi.
  • Avatud köök, toidu valmistamise protsessi on võimalik pealt vaadata. Ehk näed isegi omaenda roa valmimist. See võimaldab kliendil olla kindel kvaliteedis ja peaks välistama ka "mis asi see minu saia vahel on" olukorrad.
  • Viisakas ja kiire teenindus. kuigi kliente on seal alati omajagu, siis kunagi ei pea kaua sabas seisma. 
Seega, kui satute Tallinna või lihtsalt viib tee läbi Balti jaamast, siis astuge julgelt sinna sisse.Ahjaa, asukoht ka täpsemalt märgitud. Balti jaama kohvik asub endises lähiliinide vaksali hoones (See suure kupliga) otse ostukeskuse kõrval. Sisse saab mõlemalt poolt maja.

1 kommentaar:

  1. Tore! Külastan kindlasti esimesel võimalusel.

    VastaKustuta