Lehevaatamisi kokku

1.3.15

Kuidas ma Valimisstuudios käisin

Otse Valimisstuudios, 28.02.2015, peaministrite debatil.
Eile (28.12.2015) tekkis mul täiesti omapärane võimalus olla stuudiokülaline ETV saates Valimisstuudio, kusjuures tegemist oli Valimisstuudio kõige tähtsama saatega, peaministrite debatiga.. Pakkumise tegi mulle erakonnakaaslane, kes meie kandidaatide seast stuudiopublikut otsis. Väga pikalt ma pakkumise peale ei mõtelnud, vaid andsin oma nõusoleku. Ei juhtu ju just igapäev, et sul on võimalik olla saate salvestamisel kohapeal, eriti veel nii tähtsa saate salvestusel.

Olgu ära mainitud seegi, et õhkkond stuudios, ja seega ka elamus, on hoopis midagi muud kui kodus teleka tagant vaadates. Saate sisul ei hakkaks ma oma postituses seekord isegi pikalt peatuma. Usun, et paljud nägid isegi debati oma silmaga ja tegid sellest omad järeldused. Neile, kes debati vaadata ei saanud, teadmiseks, et debatt on järelvaadatav. Saadet on võimalik järelvaadata ETV koduleheküljel: http://etv.err.ee/v/paevakajasaated/valimisstuudio/saated/da30ad67-5eb8-401f-af5a-b7e7e408332a

Huvitav oli publiku seisukoha pealt vaadatuna see, et publiku hulgas oli mitmeid tähtsaid isikud, see näitab kui oluline see debatt inimeste (ja erakondade) jaoks oli. Publiku hulgas olid näiteks: Urve Tiidus, Igor Gräzin, Eerik Niiles Kross, Priit Toobal, Siret Kotka ja veel mitmed teised poliitmaastikul tuntud inimesed.

Pärast saate salvestust sai veel tehtud sõbralik grupipilt meie toetajameeskonna ja peaministrikandidaadi Andres Herkeliga. Seejärel läks aga igaüks oma teed, kuna aeg hiline ja kõik soovisid tänaseks tähtsaks päevaks välja puhata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar