Lehevaatamisi kokku

22.1.17

Imeline ribi Dinerist

Dineri ribi
Inimesed, kes aastate jooksul mu blogi regulaarselt lugenud, teavad vast juba väga hästi, et Diner (Vabaduse pst 39) minu lemmiksöögikohtade hulka kuulub.

Seetõttu külastan seda sagedasti ning kindlasti siis kui menüüsse midagi uut ja huvitavt ilmub. Nii ka seekord. Käisin proovimas Dineri ribi (9,50 €), mis selle aasta algusest Tallinna Dineri põhimenüüs on,

Pilt räägib ehk juba iseenda eest, aga olgu siis ka sõnadesse pandud - tegemist on imepärase kulinaarse kogemusega, mis äraproovimist väärt ning igati oma hinda õigustab.

Ports on nii suur, et vaevu jõuab ära süüa. Ka suuremat kasvu inimene leiab Dineri ribide näol roa mis kõhu kerge vaevaga täidab. Samuti on see suurepärane maitseelamus mis lisaks kõigele muule pakub laia valikut vajalike toitaineid, nii valke (lihast) kui ka vitamiine rikkalikust salatipadjast.

Salat sisaldab nii paprikat, kurki, tomatit, rukolat, redist, punast sibulat kui ka jalapenot. Kuna salatiprots on rikkalik, siis veganid ei pea muretsema, et nad sooritavad vihateo oma keha vastu proovides neid suurepäraseid ribisid. Kui siiski jääb kahtlus, võib lihapoole anda oma poiss- või tüdruksõbrale, ka salatist endast piisab, et kõht korralikult täis saada.

Tulles tagasi lihatüki juurde, siis tooks esile, et lisaks sellele, et see on parajalt suur (kindlalt üle 250 g) on see ka mõnusalt pehme ja hästi maitsestatud. Kuid ega Dineri puhul midagi muud ei ootakski, neil liharoogadega juba pikaldased kogemused.

Long story short - minge ja proovige, usun, et te ei kahetse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar