Lehevaatamisi kokku

13.1.17

Mustamäe Keskusest (positiivselt)

Mustamäe keskus
Foto: http://matileet.eu/portfolio/mustamae-keskus-ja-sini-must-valged/
Oma blogis olen ma varasemalt, enne Mustamäe Keskuse valmimist, kirjutanud, kuidas ma ei pea õigeks järjekordse uue kaubanduskeskuse rajamist.

Osaliselt olen nende sõnade juures endiselt, kuid otsustasin kirjutada ka midagi positiivset (sest pole halba ilma heata). Mõtlesin korra sellele ka eelmine aasta, aga nüüd võtsin end kokku ja panen need read kirja.

Esiteks on väga positiivne, et Mustamäel on nüüd korralik kuue saaliga kino (Apollo kino) kus sees korralik heli- ja pilditehnika, lisaks mõistlikud piletihinnad. Enam ei peagi kinoelamuse saamiseks sõitma eraldi kesklinna, mistõttu saab kinos käidud rohkem kui varem ja ka hilisematel kellaaegadel. Usun, et mitmed mustamäelased jagavad minu rõõmu.

Teine positiivne aspekt uue (aasta vanune keskus on veel uus küll) Mustamäe Keskuse juures on mitmed head söögikohad, nt. Mack BBQ. Viimase puhul julgen soovitada päevapakkumisi E-R 12:00-15:00, hea hinnaga saab suured portsjonid ja maitsvad road.

Kusjuures söögikohtade valik keskuses on nii lai, et igaüks leiab midagi omale maitsele. Lisaks Mack BBQ-le on olemas ka Lido, Chopsticks, Subway, New York Pizza, Blender, Gustav ja Lotte kohvik. Samuti Apollo Star Lounge neljandal korrusel. Lühidat aega oli ka šašlõkikoht Vardas, aga see pani kahjuks oma uksed kiirelt kinni. Muidugi saab söödavat ka R-Kioskist, aga ise ma seda söögikohaks väga nimetada ei taha.

Paraku ei saa üle ega ümber ka puuduste väljatoomisest. Tõsiseks kitsaskohaks on parkimine. Parkimiskohti on vähe ning olemasolevad kohad on kitsad, lisaks saab parkla ridade vahelt välja sõita vaid ühest otsast. Nendele puudustele on viidanud ka mitmed kliendid keskuse FB lehel. Tõsi, tulevikus on loota väikest leevendust parkimismurele, sest on märgata, et keskuse taga olevaid garaaže tasapisi lammutatakse. Juurde tekkiv pind siiski väga suurt leevendust kahjuks ei paku.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar