Lehevaatamisi kokku

18.5.12

Lõpuks ometi läbi

Enam-vähem selline tunne valdas mind peale eksami lõppu
Täna saabus see kaua oodatud päev -  semestri viimane. Siiski tuli veel täna sooritada üks eksam, kõige raskem nendest kusjuures, tehniline hüdro- ja aeromehaanika. Ja kui see eksam sai ära antud, siis langes justkui koorem õlult - lõpuks ometi puhkus, kolm kuud magusat, päikesepaistelist, puhkust. Kui töö aeg muidugi välja arvata.

Mina kuulun nende õnnelike hulka, kelle jaoks puhkus põhimõtteliselt on alanud - in your face, põhikooli ja gümnaasiumi põngerjad :) Eksamid on kõik kenasti tehtud ja ainuke vaev, mille pärast ma pean muretsema on lõputöö presentatsiooni koostamine ja siis kaitsmine ise. Kuna aga kumbki pole väga ajamahukas tegevus, siis palju muretsema ei pea.

Tänane päev näitas edukalt, et kui sa oled semestri jooksul jooksvalt tubli, loengus aktiivne ning teed eksamid ära varakult ja positiivselt, siis võid suvepuhkusega juba väga varakult alustada. O.K, eksamite tegemise privileeg semestri sees on üldjuhul ainult baka VI semestri tudengite privileeg, aga ikkagi. Nimelt on asja konks selles, et bakalaureuse õppet lõpetavatel tudengitel peavad olema hinded väljas 21. maiks. Õnnistus ja needus üheaegselt, sest kui teised tudengid saavad lihvida mõnda asja poole juunini, siis meie, vaesed lõpetajad, peame juba esimesel katsel täistabamuse saavutama. Karm. Mina õnneks enam selle pärast muretsema ei pea. Nagu öeldakse - don´t worry, itś over.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar