Lehevaatamisi kokku

9.4.17

Mõttevaakum

Must auk kosmoses
Vahest juhtub nii, et ka kõige loomingulisemal inimesel on ideed otsas, kuigi inspiratsiooni siit ja sealt ammutada oleks küllaga. Nii on minuga praegu. See on ka põhjuseks, miks ma see kuu ühtegi postitust pole veel avaldanud.

Olen võtnud eesmärgiks see aasta iga kuu midagi oma blogisse kirjutada. Avades aga täna oma blogi ja tuhnides oma ajukurdudes, siis jõudsin jahmatava avastuseni, et polegi millestki kirjutada.

Õigemini kirjutada võiks küll, aga tahan kirjutada millestki, mis oleks relevantne ning millest ma ka midagi kirjutada oskaksin.

Üks võimalus oleks kirjutada tänasest Hiina GP-st, kuid varasem kogemus on näidanud, et F1 teemalisi postitusi minu blogis eriti ei loeta. Seetõttu olen loobunud ka nende kirjutamisest, kuigi vähemasti sel teemal oskaksin kirjutada nii mõndagi.

Näiteks tänase etapi põhjal oskaksin öelda, et pole nende möödasõiduvõimalustega sugugi lood nii kehvad. Muidugi pole see nii lihtne, kui eelnevatel hooaegadel, kuid ei midagi võimatut. Lihtsalt on vaja otsida uusi kohti ja meetodeid. DRS enam nii suurt efekti ei anna kui eelnevatel hooaegadel, mistõttu tuleb panustada möödumistele sise- või väliskurvis.

Ka ei andnud tänane etapp palju lootust selles osas, et Stroll ja Palmer järgmine hooaeg jätkavad. Kehv hooaja algus ei ole alati põhjuseks kedagi välja vahetada, kuid mõlemal on selle hooaja algus üsna üle kivide ja kändude kulgenud.

Rääkides kividest ja kändudest, siis kahju on Alonsost, kes enne katkestamist oli 7-ndal kohal, vaatamata sellele, et selle hooaja McLaren üks paras sõnnikuvanker on. Usun, et Wokingus (McLareni peakorteri asukoht) mõned pead täna veerevad.

Ei julgeks pead pakule panna, aga arvan, et Vetteli võit jäi täna ebaõnnestunud boksistrateegia taha, kuigi eelmine kord oli Mercedes see, kes Vettelile niimoodi võidu kinkis. Kui aga vettel oli tänane kaotaja (suhteline, sest lõpetas ta 2. kohal), siis üks võitjatest oli Max Verstappen, kes alustas üsna tagant, aga lõpetas 3-ndal kohal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar