Lehevaatamisi kokku

3.4.12

Lahe StartUp TTÜ-s

StartUp-ide korraldajaks on StartUpGarage
31. märtsil toimus TTÜ Tudengimajas järjekorras juba kolmas StartUp. StartUp on ühepäevane tootearendusvõistlus, kus hommikul saavad inimesed kokku, ideedega inimesed presenteerivad oma ideed ja populaarsemate taha neist moodustuvad meeskonnad. Õhtul valitakse välja parim idee, millele antakse ka mentorite toetus, et sellega edasi minna.

Ise osalesin StartUp-il juba kolmandat korda. Sel korral õnnestus ka enda ideele meeskond taha saada, kuigi jah, ühte lisainimest ei saa päris meeskonnaks lugeda. Igal juhul jäi minu tiim jagama päeva lõpuks viiendat kohta. Võistles üldse seitse tiimi. Teistele ideedele toetajaid taha ei tulnud.

Leian, et StartUp-id on lahedad ja kasulikud üritused, seepärast ma neil osalengi. StartUp on suurepärane koht, kus saavad kokku insenerid, disainerid ja turundajad. Läbi ühepäevase võistluse areneb tublisti kuna ajalimiidist lähtuvalt tuleb kiirelt kohaneda inimestega, keda sa suure tõenäosusega näed esimest korda. Samuti õpid asju nägema teiste alade spetsialistide perspektiivist.
Isegi kui ideest väga asja ei saa (nagu minuga seekord läks) siis osaleda tasub ikka, sest kogemusi saab sellegipoolest. Lisaks on võimalus kohata uusi inimesi ja saada uusi mõtteid tuleviku tarbeks.
Ootan juba huviga sügist StartUp-i. Muuseas, sügisene StartUp, kui hästi läheb, tuleb kahepäevane.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar