Lehevaatamisi kokku

5.1.14

Kuningas on surnud, elagu kuningas

Vesivärava Grill Kadriorus
Eelmise aasta lõpus liikusid kuuldused, et minu lemmik burgerikoht, Vesivärava Grill, suletakse ja seda pikemaks ajaks. [1] Õnneks ei olnud kuulujuttudel alust ning pärast seda, kui jõulupühad läbi said, avati 2. jaanuaril koht uuesti. Kuna olen uudishimulik inimene ja uudishimu sai must ka lõpuks võitu, siis läksin täna kohapeale, et uurida, kas koht on endine ja burgerid sama head.

On küll, ütleks pärast burgeri ärasöömist. Burgerid on endiselt sama head, kui mitte paremad. Mõningad muutused antud koha juures siiski toimunud on. Nimelt on ära läinud üks endistest põhivendadest, arvatavasti just tema lahkumine inspireeris enneaegsed kuuldused sulgemisest meedias. Samuti on muutunud mõnevõrra menüü ja hinnakiri. Hetkel on menüüs 5 burgerit endise umbes tosina asemel ning hinnad võrreldes aasta lõpuga c.a 5 % tõusnud, v.a juustuburger, mille hind on samaks jäänud. Samas hinnatõus on mõistetav, toidu hinnad muudkui kallinevad, ning palgad, elekter, üür ja muud kommunaalkulud tahavad maksmist.
Väikese muudatusena, kuid Vesivärava paadunud fännile kindlasti märgatavana, on muudetud burgerite nimesid, nt. endine "True-Blue" on nüüd lihtsalt peekoniburger sinihallitusjuustuga. See on küll pisike detail, aga originaalsed nimed annavad üldiselt veelgi pisikest särtsu juurde niigi headele burgeritele.

Fännidel, kes burgerite arvu vähenemist märgates mõtlevad, et neil jääb nüüd oma lemmik saamata, ei pea põdema. Nimelt saab nüüd ka ametlikult burgerile lisasi vahele osta, (enne pidi ise väheke initsatiivi selles osas üles näitama) mistõttu saab mõnest "standardburgerist" vaevata oma endise lemmiku. Nt. juustuburger + muna = endine "Munaburger" Peekoniburger + mädarõigas = endine "Peekoniburger mädarõikaga" jne. Monsterburgeriga on vist vähe keerulisem, aga kui väga kenasti paluda, siis küll ka see kokku klopsitakse.

P.S Õnnestus ära näha ka agent "Mõmmi" kellest Vesivärava Facebooki lehelt eelmine aasta mõnikord lugeda sai. Vesivärava uus FB leht asub ise aga siin, kes oma endise ja praeguse lemmikburksikoha kohta infot soovib [https://www.facebook.com/VesivaravaGrill]

[1] http://www.tallinncity.ee/2632428/vesivarava-grill-sulgeb-uksed

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar