Lehevaatamisi kokku

7.1.12

Tubli, Kaia

Pimedate talveilmade ajal on vähe asju mis tõstavad tuju.

Üks nendest asjadest, mis minu ja ka paljude teiste eestlaste tuju viimastel päevadel kõvasti tõstnud on Kaia Kanepi tubli esinemine Brisbane´is Austraalias. Täna tuli ära ka turniirivõit, mis oli talle karjääri teine.

Tahan öelda omalt poolt, et tubli töö Kaia. On suurepärane, et leidub selline tore noor neiu, kes hoiab Eesti lippu maailmas kõrgel ja panustab meie riigi mainesse oluliselt rohkem kui mistahes kampaaniad a la "Welcome to Estonia"

Seoses turniirivõiduga tahaksin kirjutada veel ühest teemast, mis on seotud Kaia Kanepi ja tema saavutuste kommenteerimisega. Praegu küll kommentaatorid kiidavad Kaiat taevani, kuid ajalugu on näidanud, et kui tuleb kasvõi väike eksimus, siis taovad spordiajakirjanikud ja kommentaatorid inimese maapõhja. Õiged fännid ja toetajad nii ei tee, see on üsna kahepalgeline. Õiged fännid jäävad oma iidoli taha nii heas kui halvas ja aitavad tal üle saada raskematest perioodidest. Ise ma ennast tõsiseks fänniks nimetada ei saa, kuna minu kaasaelamine piirdub üldjuhul mängude tulemuste jälgimisega internetis. Arvan, et Kaia tõsised fännid elavad talle kaasa väljaku ääres või eriala foorumites mistõttu ongi tema mängude kommentaarid enimkülastavamatel lehekülgedel nii "kirjud."

Kaiale soovitan, et kui ta peaks nägema neid negatiivseimaid komentaare, siis mitte ennast tunda puudutatuna. Nende kritiseerijate enda suurimad sportlikud saavutused piirduvad üldjuhul sellega, et reklaamipausi ajal suudetakse köögis õlle ja võileiva järgi käia vähem kui kolmekümne sekundiga.
Lisaks veel nii palju, et edu sulle Australian Openil ja ka ülejäänud hooajal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar